В календара в шампионата по мотокрос да се завърнат стартовете в Поморие, Левски и Айтос

8 кръга са предвидени в Републиканския ни шампионат по мотокрос, като състезанията се очаква да започнат още в началото на месец април на мотополигон „Тотьо Чакъров“ край Поморие. Също през април е и стартът на мотополигон „Горна Росица“ край Севлиево, което е и кръг от Европейския шампионат. През месец май ще е стартът на мотополигон „Козар Белене“ край Левски, а в средата на юни на мотополигон „Троян“, който ще бъде и кръг от Балканския шампионат. През септември състезанията ще бъдат подновени на мотополигон „Докса баир“ край  Кортен (също кръг от БШ) и с надперварата на мотополигон „Зелендол“ край Благоевград. През октомври са предвидени два старта – Отборната купа на мотополигон „Горна Росица“ край Севлиево и състезанието на мотополигон „Айтос“. Сезонът ще бъде закрит с 66-ия традиционен мотокрос в Бобошево.

Настоящият календар може да претърпи промени, независещи от БФ Мотоциклетизъм според епидемичната обстановка в страната.

Пълният календар на БФМ за Републиканските шампионати и състезанията в календара на BMU можете да видите на сайта на Българската федерация по мотоциклетизъм, категория Календар:

https://bfm.bg/calendar

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *