Мотолексикон с Жулиан Георгиев №33 МХ1

Гост в рубликата “Мотолексикон с Motosport.bg” e Жулиан Георгиев състезател по мотокрос в клас МХ1.  Ето как отговори на нашите въпроси:

  1. Какъв беше сезон 2021 през твоя поглед и ако трябва да го опишеш с една дума каква ще е тя?

Ако трябва да го опиша с една дума бих го нарекъл ….. смешен!


  1. Най-голямата радост и най-голямото разочарование през тази година?

Най-голямото разочарование, беше когато си счупих крака февруари месец,  а най-голямата радост до момента не е точно определен момент но много се радвам, че с всяко следващо качване на мотора вдигам едно ниво нагоре !


  1. Какво те мотивира да се занимаваш с този спорт?

Мотивират ме майка ми, баща ми, малкия ми племенник и по-големият ми брат, нашата фамилия има проклятие наречено мотокрос!


  1. Как би се описал на тези, които не те познават?

За тези, които не ме познават бих се описал, като един от най-добрите състезатели в страната! Почти никой не е по-добър от мен!


  1. Кои са основните качества, които трябва да има състезател, за да се занимава с мотоцикбетизъм на високо ниво?

Качествата, които един човек е нужно да има за да достигне големи нива са най-вече желание, смелост и отдаденост към спорта, защото трябва да жертваш безброй много неща в името на спорта и дори едно нещо да объркаш, край и най-малката грешка се наказва!


  1. Освен на себе си, на кого още дължиш резултатите, които записа?

На първо място дължа успехите си на моите родители и на никой друг, по пътя дотук са ми помагали доста хора, за момента ми помагат много от моя отбор Александър Моторспорт.


  1. Какви ще са целите през 2022 година?

Целите ми за 2022 са да нямам контузии и да детронирам Майкъл Иванов, за целта ще са ми нужни дооооооооста средства и най-вече доста труд, но тази зима ще си скъсам г*за от тренировки и искам това всеки да го знае!