27 български състезатели ще участват в последния кръг на BMU Euro Motocross Championship в Гърция

27 български състезатели ще участват в последния кръг на BMU Euro Motocross Championship в Яница, Гърция.

Четирима от нашите мотокросисти вече си осигуроха титлите за сезона – Майкъл Иванов в клас МХ 1, Виктор Нейчев в клас МХ 2 Junior (Нейчев е начело и в МХ 2), Венцислав Тошев в МХ 85 и Дани Цанков в клас МХ 65.

Трима ще са нашите представители при най-малките – в МХ 50 – Кристиан Андреев от “Алба Дамасцена” МСК, НиколайПавлов от “М6 Ямаха рейсинг тийм” и Георги Илиев от МСК “Дизел юнак”.

„При 65-кубиковите ще разчитаме на Дани Цанков от “М6 Ямаха рейсинг тийм”, Александър Тасев от “Александър моторспорт”, Георги Гинов от ” Марица рейсинг тийм” и Никола Мутафчиев от “Панчо рейсинг тийм”.

В клас МХ 85 ше участват Данаил Стефанов от МСК “Ябланица МХ”, Цветан Бузин от “М6 Ямаха рейсинг тийм” и Венцислав Тошев от “Мото спорт Варна”.

Сериозно участие България ще има и в класовете МХ 2 и МХ 2 Junior – Кристиан Петков от МСК “Бобошево 1956” (само в МХ 2), Николай Малинов от “АИТ рейсинг тийм”, Мариос Канакис от “НСА моторспорт”, Виктор Нейчев от “Еър макс рейсинг” и Христиан Георгиев от “Мото спорт Варна”.

В МХ 1 ще карат Майкъл Иванов от “АИТ рейсинг тийм”, Юлиян Георгиев от “Александър моторспорт” и Стефан Нейчев от “Еър макс рейсинг”.В най-масовия клас МХ ще разчитаме на Григор Царев от “ДжиАрСи моторспорт”, Джанмарко Сантучи от “АИТ рейсинг тийм”, както и на тримата от “Панчо рейсинг тийм” – Николай Мутафчиев, Цветомир Иванчев и Юлиян Райчев.

В МХ Senior българските представители са Димитър Тасев от “Александър моторспорт”, Николай Ангелов от “Панчо рейсинг тийм”, Васил Стоянов от “Киппен МХ рейсинг тийм” и Емил Балджийски от МСК “Дизел юнак”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *