“Genchev Group” Ltd. с договор за партньорство с „Monster Energy“ през 2022 година

“Genchev Group” Ltd. и „Monster Energy“ подписаха договор за партньорство. През 2022 година двете компании ще работят по редица съвместни проекти. Плановете им обхващат разширяване и актуализиране на станалите вече традиционни студия “STUDIO LINSON MOTO”. Изданията се радват на изключителен зрителски интерес, тъй като отразяват всичко най-интересно преди, по време и след кръговете от националния шампионат по мотокрос, както и от традиционните състезания в тази дисциплина.

От една година “Genchev Group” Ltd. кани в STUDIO LINSON MOTO, както най- добрите ни и изявени състезатели по мотокрос, така и изгряващите звезди в този спорт. Сред съвместните проекти е залегнал и план за продължаване на изключително успешните игри с читателите на сайтовете, които създаде “Genchev Group” Ltd.– Motosport.bg, Motoclub.bgRidres.live и Motocrosbg.eu.

От своя страна „Monster Energy“ ще осигури атрактивните награди за победителите. „Monster Energy“ е марка за енергийни напитки. Компанията не пуска директни реклами, тъй като маркетинговият й подход се фокусира върху спонсорирането на спортни и музикални събития, както и на спортисти и отбори от различни спортове (включително автомобилен спорт, мотоспорт, сноуборд, ски свободен стил, скейтборд и сърф), както и бойни изкуства, електронни спортове, футбол и др.